GEBRUIKSVOORWAARDEN

 

Lees deze gebruiksvoorwaarden zorgvuldig door, gezien ze altijd van toepassing zullen zijn als u Folderskijken.nl bezoekt.


Helaas kunnen we niet garanderen dat Folderskijken.nl altijd online is, omdat we soms onderhoud moeten plegen op de site of omdat er mogelijk omstandigheden zijn de buiten onze controle liggen. Folderskijken.nl wordt dus op een “as is” “as available” basis aangeboden. Er wordt geen garantie gegeven over de kwaliteit, nauwkeurigheid, functionaliteit, beschikbaarheid of prestaties van Folderskijken.nl, en we behouden het recht de diensten op Folderskijken.nl zonder kennisgeving en zonder enige aansprakelijkheid naar u op te schorten, in te trekken, te wijzigen of te doen varieren.


Door het gebruik van Folderskijken.nl, aanvaardt u de reglementen beschreven in deze gebruiksvoorwaarden. Deze gebruiksvoorwaarden kunnen worden gewijzigd, de wijzigingen zullen worden geplaatst en zullen alleen van toepassing zijn op activiteiten en informatie nadat dit vermeld word, niet met terugwerkende kracht.
Deze gebruiksvoorwaarden gelden uitsluitend voor gebruikers van Folderskijken.nl. Zodra u klikt op een link of verwezen word naar een andere website, gelden de daar opgestelde gebruiksvoorwaarden.